Ilmoittautuminen Kuvataidekeskuksessa pidettäville tunneille 

Kevätkausi 2021 alkaa keskuksessa ma 18.1.2021 Nummessa uusissa tiloissa (Hakapellonkatu 15, 20540 Turku). 


Kevätlukukausi sisältää 15 käyntikertaa. Talviloma on 22.-28.2.2021, pääsiäisloma 2.-5.4.2021 ja helatorstai 13.5.2021. 

 

Toimimme THL:n annettujen ohjeistusten mukaisesti. Taidekoulussa on isot tilat, joihin lapset sijoitetaan hajautetusti turvavälit huomioiden. Huomioimme hyvän käsi- ja yskimishygienian, tilojen ja välineiden puhtauden. Vältämme fyysistä kontaktia. Tervetuloa mukaan!

ILMOITTAUTUMISOHJEET KUVATAIDEKESKUKSESSA PIDETTÄVILLE TUNNEILLE

Ilmoittaudu opintoihin alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Tämän jälkeen lähetämme sähköpostiisi maksuohjeet. Lähetä suoritetusta maksusta lapsen nimellä varustettu kännykkäkuva/kuvakaappaus/pdf-tiedosto osoitteeseen: info(at)kuvataidekeskus.fi. Maksettu lukukausimaksun vahvistaa oppilaspaikan. Muistathan lukea myös peruutusehdot.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mikäli lapsesi kaipaa erityistä tukea. Voimme ottaa erityislapsia oman tukihenkilön seurassa ja opettajan kanssa käydyn keskustelun ja harkinnan jälkeen.

POISSAOLOT JA PERUUTUSEHDOT

Poissaoloista ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostitse: info(at)kuvataidekeskus.fi. Poissaolot on mahdollista korvata muissa ryhmissä saman lukukauden aikana. Korvaavista kerroista tulee sopia erikseen Turun kuvataidekeskuksen kanssa. Mikäli kontaktiopetus perutaan, on Turun kuvataidekeskuksen mahdollista siirtyä etäopetukseen (tällöin tiedotamme asiasta ja lähetämme linkin etäopiskelua varten sähköpostitse). Kontaktiopetuksen peruuntuminen ei ole peruste maksujen palautukselle. Kesken lukukauden lopettavalta oppilaalta laskutetaan lukukausimaksu täysimääräisenä. 

Myöhempään kuin viikkoa ennen kurssin alkua tapahtuneista peruutuksista emme palauta kurssimaksua, paitsi jos todistettavasti kyse on sairastapauksesta tai muusta painavasta syystä. Peruutusilmoitus tehdään toimistoon sähköpostitse: info(at)kuvataidekeskus.fi mahdollisimman aikaisin.

Ilmoittautuminen kouluissa järjestettäville tunneille -Taidekeskus koulussasi 

Kevätkausi 2021 alkaa kouluissa vkolla 3 

Taidekeskus koulussasi kevätlukukausi 2021 alkaa:

• Topeliuksen koulu 18.1. 

• Wäinö Aaltosen koulu 19.1.

• Vasaramäen koulu 19.1.

• Vähä-Heikkilän koulu 20.1.

• Hannunniitun koulu 21.1.

Ryhmien päivät ja ajat pysyvät samoilla paikoilla kuin viime lukukaudella. Katso lukujärjestys. Kevätlukukausi 2021 koostuu 14 kerrasta.

Talviloma 22.-28.2.2021, pääsiäisloma 2.-5.4.2021 ja helatorstai 13.5.2021 

Lisätietoja: taidekeskus@kuvataidekeskus.fi

 

Toimimme THL:n annettujen ohjeistusten mukaisesti. Toimimme isoissa tiloissa, missä lapset sijoitetaan hajautetusti turvavälit huomioiden. Huomioimme hyvän käsi- ja yskimishygienian, tilojen ja välineiden puhtauden. Vältämme fyysistä kontaktia. Tervetuloa mukaan!

HUOM! Jos lapsesi kaipaa eritystukea, katso lisätiedot Erityistuen oppilaat.

ILMOITTAUTUMISOHJEET TAIDEKESKUS KOULUSSASI OPETUKSEEN

Ilmoittaudu opintoihin alla olevan ilmoittautumislomakkeen kautta. Tämän jälkeen lähetämme sähköpostiisi maksuohjeet. Lähetä suoritetusta maksusta lapsen nimellä varustettu kännykkäkuva/kuvakaappaus/pdf-tiedosto: taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi

Maksettu lukukausimaksun vahvistaa oppilaspaikan. Muistathan lukea myös peruutusehdot.

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mikäli lapsesi kaipaa erityistä tukea. Voimme ottaa erityislapsia oman tukihenkilön seurassa ja opettajan kanssa käydyn keskustelun ja harkinnan jälkeen.

POISSAOLOT JA PERUUTUSEHDOT

Poissaoloista ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostitse: taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi. Poissaolot on mahdollista korvata muissa ryhmissä saman lukukauden aikana. Korvaavista kerroista tulee sopia erikseen Turun kuvataidekeskuksen kanssa. Mikäli kontaktiopetus perutaan, on Turun kuvataidekeskuksen mahdollista siirtyä etäopetukseen (tällöin tiedotamme asiasta ja lähetämme linkin etäopiskelua varten sähköpostitse). Kontaktiopetuksen peruuntuminen ei ole peruste maksujen palautukselle. Kesken lukukauden lopettavalta oppilaalta laskutetaan lukukausimaksu täysimääräisenä. 

Myöhempään kuin viikkoa ennen kurssin alkua tapahtuneista peruutuksista emme palauta kurssimaksua, paitsi jos todistettavasti kyse on sairastapauksesta tai muusta painavasta syystä. Peruutusilmoitus tehdään toimistoon sähköpostitse: taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi mahdollisimman aikaisin.

Ilmoittaudu opintoihin

Ota mukaan omat eväät evästaukoa varten. 

arrow&v

Suostumus lapseni ja hänen teoksiensa julkaisuun nimen kanssa Kuvataidekeskuksen sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Instagram).

arrow&v

Ilmoita allergiat/erityistarpeet/muut huomioitavat asiat

Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen hyväksyn, että tietojani käytetään Turun kuvataidekeskuksen tietosuojakäytännön mukaisesti.

Maksamalla laskun sitoudun siihen, että mahdollisen valtakunnallisen tai alueellisen poikkeustilan aikana opetus tapahtuu etäopetuksena. Turun Kuvataidekeskus ei ole velvollinen palauttamaan ilmoittautumismaksuja mahdollisen poikkeustilan aiheuttaman pakollisen keskeytyksen vuoksi. Mahdolliset korvattavuudet on hoidettava samana kuluvana lukukautena. 

 
 

Turun

kuvaTAIDEKESKUS

iloa, intohimoa ja inspiraatiota kuvataiteeseen

Hakapellonkatu 15

20540 Turku


info(at)kuvataidekeskus.fi

  • Kuvataidekeskus Manilla Fb
  • Instagram - Black Circle

3021487-8

Tietosuoja

Käytämme evästeitä

@grafdesign.fi