Ilmoittautuminen Manillan tunneille

Kevätlukukausi 2020 Manillassa alkaa maanantaina 13.1.2020. Yhteensä on 15 kertaa. Tunteja ei pidetä koulujen talvilomalla 17.2.–22.2. eikä pääsiäistauolla 10.4.–13.4.

Ilmoittaudu opintoihin lähettämällä tietosi ilmoittautumislomakkeen kautta jonka jälkeen lähetämme sähköpostiisi maksuohjeet. Lähetä suoritetusta maksusta lapsen nimellä varustettu kännykkäkuva/kuvakaappaus osoitteeseen manilla(at)kuvataidekeskus.fi. Maksettu lukukausimaksun vahvistaa oppilaspaikan. Muistathan lukea myös peruutusehdot.

Ilmoittautuminen Taidekeskus koulussasi tunneille

Kevätlukukausi 10.1.–27.4.2020. Keväällä on 14 ohjauskertaa. Tunteja ei pidetä talvilomalla 17.2.–22.2. eikä pääsiäistauolla 10.4.–13.4. Ryhmät tulevat pysymään samoilla paikoilla kuin viime lukukaudella.

Ilmoittaudu opintoihin lähettämällä tietosi ilmoittautumislomakkeen kautta jonka jälkeen lähetämme sähköpostiisi maksuohjeet. Lähetä suoritetusta maksusta lapsen nimellä varustettu (kännykkä)kuva/kuvakaappaus osoitteeseen manilla(at)kuvataidekeskus.fi. Maksettu lukukausimaksun vahvistaa oppilaspaikan. Muistathan lukea myös alla olevat peruutusehdot.

Poissaolot ja peruutusehdot

Poissaoloista ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostitse: manilla(at)kuvataidekeskus.fi. Poissaolot on mahdollista korvata muissa ryhmissä, joista sovitaan erikseen kuvataidekeskuksen kanssa. Kesken lukukauden lopettavalta oppilaalta laskutetaan lukukausimaksu täysimääräisenä. 

Myöhempään kuin viikkoa ennen kurssin alkua tapahtuneista peruutuksista emme palauta kurssimaksua, paitsi jos todistettavasti kyse on sairastapauksesta tai muusta painavasta syystä. Peruutusilmoitus tehdään toimistoon sähköpostitse: manilla(at)kuvataidekeskus.fi mahdollisimman aikaisin.

Ilmoittaudu opintoihin

Välipalapaketin tilaus 45 € / kausi. Huom! Eväspaketti (pillimehu + sämpylä) on tarjolla vain Manillan tiloissa järjestettyille kursseille. Mukaan voi ottaa myös omat eväät.

arrow&v

Suostumus lapseni ja hänen teoksiensa julkaisuun nimen kanssa Kuvataidekeskuksen sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Instagram).

arrow&v

Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen hyväksyn, että tietojani käytetään Manillan kuvataidekeskuksen tietosuojakäytännön mukaisesti.

Takaisin ylös

 
 

MANILLAN

kuvaTAIDEKESKUS

iloa, intohimoa ja inspiraatiota kuvataiteeseen

Itäinen Rantakatu 64 / MANILLA
20810 Turku


manilla(at)kuvataidekeskus.fi

  • Kuvataidekeskus Manilla Fb
  • Instagram - Black Circle

3021487-8

Tietosuoja

Käytämme evästeitä

@grafdesign.fi