Ilmoittautuminen Kuvataidekeskuksen tunneille

Syyslukukausi 2020 keskuksessa alkaa maanantaina 17.8.2020 Nummessa uusissa tiloissa. Yhteensä on 9 kertaa. 

Ilmoittaudu opintoihin lähettämällä tietosi ilmoittautumislomakkeen kautta jonka jälkeen lähetämme sähköpostiisi maksuohjeet. Lähetä suoritetusta maksusta lapsen nimellä varustettu kännykkäkuva/kuvakaappaus osoitteeseen info(at)kuvataidekeskus.fi. Maksettu lukukausimaksun vahvistaa oppilaspaikan. Muistathan lukea myös peruutusehdot.

Ilmoittautuminen Taidekeskus koulussasi tunneille

Syyslukukausi alkaa 31.8.2020 ja on 12 kertaa. Syysloma on 12.-18.10.20. Kysy lisää tarvittaessa taidekeskus@kuvataidekeskus.fi.

Ilmoittaudu opintoihin lähettämällä tietosi ilmoittautumislomakkeen kautta jonka jälkeen lähetämme sähköpostiisi maksuohjeet. Lähetä suoritetusta maksusta lapsen nimellä varustettu (kännykkä)kuva/kuvakaappaus osoitteeseen taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi. Maksettu lukukausimaksun vahvistaa oppilaspaikan. Muistathan lukea myös alla olevat peruutusehdot.

Poissaolot ja peruutusehdot

Poissaoloista ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostitse: taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi. Poissaolot on mahdollista korvata muissa ryhmissä, joista sovitaan erikseen kuvataidekeskuksen kanssa. Kesken lukukauden lopettavalta oppilaalta laskutetaan lukukausimaksu täysimääräisenä. 

Myöhempään kuin viikkoa ennen kurssin alkua tapahtuneista peruutuksista emme palauta kurssimaksua, paitsi jos todistettavasti kyse on sairastapauksesta tai muusta painavasta syystä. Peruutusilmoitus tehdään toimistoon sähköpostitse: taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi mahdollisimman aikaisin.

Ilmoittaudu opintoihin

Ota mukaan omat eväät evästaukoa varten. (Ei syysleiri. Syysleiri sisältää eväät.)

arrow&v

Suostumus lapseni ja hänen teoksiensa julkaisuun nimen kanssa Kuvataidekeskuksen sosiaalisessa mediassa (Facebook ja Instagram).

arrow&v

Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen hyväksyn, että tietojani käytetään Turun kuvataidekeskuksen tietosuojakäytännön mukaisesti.

Maksamalla laskun sitoudun siihen, että mahdollisen valtakunnallisen tai alueellisen poikkeustilan aikana opetus tapahtuu etäopetuksena. Turun Kuvataidekeskus ei ole velvollinen palauttamaan ilmoittautumismaksuja mahdollisen poikkeustilan aiheuttaman pakollisen keskeytyksen vuoksi. Mahdolliset korvattavuudet on hoidettava samana kuluvana lukukautena. 

 
 

Turun

kuvaTAIDEKESKUS

iloa, intohimoa ja inspiraatiota kuvataiteeseen

Hakapellonkatu 15

20540 Turku


info(at)kuvataidekeskus.fi

  • Kuvataidekeskus Manilla Fb
  • Instagram - Black Circle

3021487-8

Tietosuoja

Käytämme evästeitä

@grafdesign.fi