Itäinen Rantakatu 64 / MANILLA
20810 Turku


manilla(at)kuvataidekeskus.fi

MANILLAN

kuvaTAIDEKESKUS

  • Kuvataidekeskus Manilla Fb
  • Instagram - Black Circle

3021487-8

Tietosuoja

Käytämme evästeitä

@grafdesign.fi

Manillan

taideleirit

Mikä olisi parempi tapa viettää kesälomaa, kuin taiteillen Manillan idyllisessä ympäristössä? Tervetuloa mukaan kesän ikimuistoisimmalle leirille!

Kuvataidekeskus järjestää vuosittain päiväleirejä 7-12-vuotiaille Manillan idyllisessä pihapiirissä koulujen loma-aikoina. Leireillä tutustutaan kuvataiteeseen muun muassa maalaten, piirtäen ja muotoillen ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Työskentely on monipuolista eri materiaalein ja tekniikoin päivittäin vaihtuvin teemoin. Leikkien ja taiteen tekemisen lisäksi retkeillään ja puuhaillaan erilaisten kädentaitojen parissa.

Vuoden 2020 leirit

Perinteiset kesäleirit 7-12-vuotiaille järjestetään kesäkuun ensimmäisestä viikosta alkaen. Päivittäinen opetusaika on klo 10-16.00 ma-pe. Leireillä tutustutaan kuvataiteeseen muun muassa maalaten, piirtäen ja muotoillen ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Leireille osallistuminen ei edellytä aiempaa harrastustaustaa.

HUOM! 10€/päivä lisämaksusta lapsen voi tuoda Manillaan jo klo 7.30 alkaen viettämään ohjattua leikkiaikaa klo 10 asti. Huolehdithan tällöin että lapsesi on syönyt hyvän aamupalan tai varustat aamueväät lapsen mukaan.

Leirien ajankohdat

1 leiri: 1.6.-5.6.
2 leiri: 8.6.-12.6

3 leiri: 15.6.-18.6.

Leirin hinnat

 

Leiriviikot 1, 2: ma-pe 280 € / 56 € päivä

- Lisämaksu 50€ tai 10€/pvä mikäli tuot lapsesi Manillaan klo 7.30.

Leiriviikko 3: ma-pe 224 €

- Lisämaksu 40€ tai 10€/pvä mikäli tuot lapsesi Manillaan klo 7.30.

Hintaan sisältyvät opetus, materiaalit ja lounas oppilaille. Huom! Kuvataidekeskus ei ole vakuuttanut oppilaitaan leirin ajaksi.

Paikan leirille lunastat Ilmoittaudu -sivun kautta. 

Huom! Jos mieleisesi leiri oli jo täynnä, kannattaa tiedustella peruutuspaikkoja heti leirin alettua. Ilmoitamme mahdollisista peruutuksista myös Facebook ja Instagram kanavillamme.

 

Peruutusehdot

Varattu oppilaspaikka on mahdollista peruuttaa viimeistään 1 viikko valitun leirin alkua, muussa tapauksessa veloitamme koko leirin hinnan.

Takaisin ylös