Keskuksen

taideleirit

Tervetuloa mukaan ikimuistoisille leireille! Vietä lomaa Kuvataidekeskuksen idyllisessä ympäristössä.

Kuvataidekeskus järjestää vuosittain päiväleirejä 7-12-vuotiaille inspiroivassa pihapiirissä koulujen loma-aikoina. Leireillä tutustutaan kuvataiteeseen maalaten, piirtäen ja muotoillen ammattitaitoisten ohjaajien kanssa. Työskentely on monipuolista eri materiaaleilla ja tekniikoilla päivittäin vaihtuvilla teemoilla. Leikitään, taiteillaan, retkeillään ja puuhataan kädentaitoja.

Vuoden 2021 leirit

Tiedustele hiihtoloman taideleirejä info@kuvataidekeskus.fi.

 

Perinteiset kesäleirit 7-12-vuotiaille järjestetään kesäkuun ensimmäisestä viikosta alkaen. Leirille osallistuminen ei edellytä aiempaa harrastustaustaa. Päivällä luontoretkeillään lähialueelle. Iltapäivällä taiteillaan ja leikitään. Autamme lasta innostumaan kuvalliseen ilmaisuun eri tekniikoilla. Hintaan kuuluu lounas ja välipala. Ilmoittaudu -sivun kautta

 

Kesäleirien ajankohdat

1 leiri: 7.-11.6.   klo 9-15.00

2 leiri: 14.-18.6. klo 9-15.00

3 leiri: 21.-24.6. klo 9-15.00

4 leiri: 2.-5.8.     klo 9-15.00

Leirin hinnat

Hinta on 60€/pvä.

Leiri 1 ja 2 300€, leiri 3 ja 4 240€.

Syyslomalla järjestetään alakoululaisille kuvataideleiri. Leirillä tehdään retki lähiympäristöön tutustuen teeman mukaiseen aiheeseen, luontoon ja havainnoimme asioita.

Joululomalla vietetään myös mukavia päiviä taiteillen.

Hintaan sisältyvät opetus ja materiaalit. Toimimme THL:n annettujen ohjeistusten mukaisesti. Taidekoulussa on tiloja, joihin lapset sijoitetaan hajautetusti turvavälit huomioiden. Huomioimme hyvän käsi- ja yskimishygienian, tilojen ja välineiden puhtauden. Vältämme fyysistä kontaktia.  

Jos lapsesi kaipaa erityistukea, kerrothan tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Huom! Kuvataidekeskus ei ole vakuuttanut oppilaitaan leirin ajaksi.

Paikan leirille lunastat Ilmoittaudu -sivun kautta.

Jos leiri on täynnä, kannattaa tiedustella peruutuspaikkoja leirin alettua. Ilmoitamme mahdollisista peruutuksista myös Facebookissa ja Instagramissa.

 

Peruutusehdot

Varattu oppilaspaikka on mahdollista peruuttaa viimeistään 1 viikko valitun leirin alkua. Muussa tapauksessa veloitamme koko leirin hinnan.

 

Takaisin ylös