Taidekeskus koulussasi

Haluaisitko harrastaa kuvataidetta omassa tutussa koulussasi? Turun kuvataidekeskus järjestää yhdessä Turun kaupungin kanssa kuvataiteen perusopetusta monissa Turun alueen alakouluissa 1.-6.-luokkalaisille. Ryhmissä tutustutaan taiteeseen piirtäen, maalaten ja muotoillen viikottain koulupäivän jälkeen.

Opetus on Turun kaupungin hyväksymää taiteen perusopetusta. Tavoitteena on, että oppilas oppii kuvallisia ajatteluvalmiuksia ja kuvan tekemisen perustaitoja kuvataiteen eri osa-alueilla. Opetus noudattaa Opetushallituksen kuvataiteen yleisen oppimäärän opetussuunnitelman 2017 perusteita.

Taidekeskus koulussasi -syksy 2022 ilmoittautuminen on alkanut. Tervetuloa!

Syyskausi on 29.8.-25.11.2022 sisältäen 12 kertaa/190€.

Syysloma 17.-23.10. 

Lisätiedot: taidekeskus@kuvataidekeskus.fi

Ilmoittaudu mukaan!

Toimimme THL:n ja VSSHP:n annettujen ohjeistusten mukaisesti. Taidekoulussa on isot tilat, joihin lapset sijoitetaan hajautetusti turvavälit huomioiden. Huomioimme hyvän käsi- ja yskimishygienian, tilojen ja välineiden puhtauden. Vältämme fyysistä kontaktia. Tervetuloa mukaan!

HUOM! Jos lapsesi kaipaa eritystukea, katso lisätiedot Erityistuen oppilaat.

Taidekeskus koulussasi koulut: 

• Wäinö Aaltosen koulu, viimeinen kerta 17.5.

• Vasaramäen koulu, viimeinen kerta 10.5.

• Vähä-Heikkilän koulu, viimeinen kerta 18.5.

• Hannunniitun koulu, viimeinen kerta 19.5.

• Uittamon koulu, viimeinen kerta 19.5.

tkk 21-22.jpg

LUKUKAUSIMAKSUT SYKSY 2022

Lukukausimaksu on 190 € ja sisältää 90 min opetuksen / kerta, sekä materiaalit. Tutustumiskäynti 20 € / kerta.

Ilmoittautuminen nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta.
Oppilaspaikan vahvistatte maksamalla lukukausimaksun ilmoittaudu sivun kautta. 

 

Oppilaat otetaan maksamisjärjestyksessä. Minimioppilasmäärä kurssin toteutumiselle on 10 oppilasta. Lukukauden alettua kannattaa tiedustella peruutuspaikkoja. Toimintaan voi ilmoittautua myös kesken lukukauden, tällöin hyvitämme lukukausimaksusta jo pidetyt oppitunnit. 

 

Uuden lukukauden alkaessa vanhat oppilaat voivat jatkaa normaalisti vanhoissa ryhmissä. Tästä tulee kuitenkin tehdä ilmoitus toimistoon tai opettajalle. 

 

Haluatko tiedustella peruutuspaikkoja, tutustumiskäyntiä tai tilata opintoja kouluusi, ota yhteyttä: taidekeskus@kuvataidekeskus.fi

ERITYISTUKEA VAATIVAT OPPILAAT

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli lapsesi kaipaa erityistä tukea oppitunnin aikana. Voimme ottaa erityislapsia vain oman tukihenkilön seurassa sekä opettajan kanssa käydyn keskustelun ja harkinnan jälkeen.

POISSAOLOT JA PERUUTUSEHDOT

Poissaoloista ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostitse: taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi. Poissaolot on mahdollista korvata muissa ryhmissä saman lukukauden aikana. Korvaavista kerroista tulee sopia erikseen Turun kuvataidekeskuksen kanssa. Mikäli kontaktiopetus perutaan, on Turun kuvataidekeskuksen mahdollista siirtyä etäopetukseen (tällöin tiedotamme asiasta ja lähetämme linkin etäopiskelua varten sähköpostitse). Kontaktiopetuksen peruuntuminen ei ole peruste maksujen palautukselle. Kesken lukukauden lopettavalta oppilaalta laskutetaan lukukausimaksu täysimääräisenä. 

Myöhempään kuin viikkoa ennen kurssin alkua tapahtuneista peruutuksista emme palauta kurssimaksua, paitsi jos todistettavasti kyse on sairastapauksesta tai muusta painavasta syystä. Peruutusilmoitus tehdään toimistoon sähköpostitse: taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi mahdollisimman aikaisin.

 

Ilmoittaudu mukaan!