top of page

Taidekeskus koulussasi

Haluaisitko harrastaa kuvataidetta omassa tutussa koulussasi? Turun kuvataidekeskus järjestää yhdessä Turun kaupungin kanssa kuvataiteen perusopetusta monissa Turun alueen alakouluissa 1.-6.-luokkalaisille. Ryhmissä tutustutaan taiteeseen piirtäen, maalaten ja muotoillen viikottain koulupäivän jälkeen.

Opetus on Turun kaupungin hyväksymää taiteen perusopetusta. Tavoitteena on, että oppilas oppii kuvallisia ajatteluvalmiuksia ja kuvan tekemisen perustaitoja kuvataiteen eri osa-alueilla. Opetus noudattaa Opetushallituksen kuvataiteen yleisen oppimäärän opetussuunnitelman 2017 perusteita.

Ilmoittautuminen kevätlukukaudelle 2023 on alkanut!

Lukukausi järjestetään 16.1 - 8.5.2023

sis. 14 krt.

Opetus on tauolla seuraavasti:

Talviloma: 20.2 - 26.2

Pääsiäisloma: 6.4 - 10.4

Vappupäivä 1.5

Lisätiedot: taidekeskus@kuvataidekeskus.fi

Ilmoittaudu mukaan!

HUOM! Mikäli lapsesi kaipaa erityistä tukea, katso kohta Erityistuen oppilaat

Kurssikalenteri
Lukukausimaksut
Erityisoppilaat
Peruutusehdot

Lukukausimaksut, kevät 2023:

Lukukausimaksu on 190 € ja sisältää 90 min opetuksen / kerta, sekä materiaalit. Tutustumiskäynti 20 € / kerta.

Ilmoittautuminen nettisivujen ilmoittautumislomakkeen kautta.
Oppilaspaikan vahvistatte maksamalla lukukausimaksun ilmoittaudu sivun kautta. 

 

Oppilaat otetaan maksamisjärjestyksessä. Minimioppilasmäärä kurssin toteutumiselle on 10 oppilasta. Lukukauden alettua kannattaa tiedustella peruutuspaikkoja. Toimintaan voi ilmoittautua myös kesken lukukauden, tällöin hyvitämme lukukausimaksusta jo pidetyt oppitunnit. 

 

Uuden lukukauden alkaessa vanhat oppilaat voivat jatkaa normaalisti vanhoissa ryhmissä. Tästä tulee kuitenkin tehdä ilmoitus toimistoon tai opettajalle. 

 

Haluatko tiedustella peruutuspaikkoja, tutustumiskäyntiä tai tilata opintoja kouluusi, ota yhteyttä: taidekeskus@kuvataidekeskus.fi

Erityistuen oppilaat

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli lapsesi kaipaa erityistä tukea oppitunnin aikana. Voimme ottaa erityislapsia vain oman tukihenkilön seurassa sekä opettajan kanssa käydyn keskustelun ja harkinnan jälkeen.

Poissaolot ja peruutusehdot

Poissaoloista ja peruutuksista ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostitse: taidekeskus@kuvataidekeskus.fi. Poissaolot on mahdollista korvata muissa ryhmissä saman lukukauden aikana. Korvaavista kerroista tulee sopia erikseen Turun kuvataidekeskuksen kanssa. 

Myöhempään kuin viikkoa ennen kurssin alkua tapahtuneista peruutuksista emme palauta kurssimaksua, paitsi jos todistettavasti kyse on sairastapauksesta tai muusta painavasta syystä. Peruutusilmoitus tehdään toimistoon mahdollisimman aikaisin.

 

Ilmoittaudu mukaan!

Näyttökuva 2020-1-25 kello 17.18_edited.

Turun Kuvataidekeskus

Kuvataidekoulu Vähätorilla
Kuvataiteen perusopetusta Turussa
Näyttökuva 2020-1-24 kello 12.14.12.pn
Näyttökuva 2020-1-24 kello 12.14.22.pn
bottom of page