Taidekeskus

koulussasi

Haluaisitko harrastaa kuvataidetta omassa tutussa koulussasi? Turun kuvataidekeskus järjestää yhdessä Turun kaupungin kanssa kuvataiteen perusopetusta monissa Turun alueen alakouluissa 1.-6.-luokkalaisille. Ryhmissä tutustutaan taiteeseen piirtäen, maalaten ja muotoillen viikottain koulupäivän jälkeen.

Opetus on Turun kaupungin hyväksymää taiteen perusopetusta. Tavoitteena on, että oppilas oppii kuvallisia ajatteluvalmiuksia ja kuvan tekemisen perustaitoja kuvataiteen eri osa-alueilla. Opetus noudattaa Opetushallituksen kuvataiteen yleisen oppimäärän opetussuunnitelman 2017 perusteita.

Taidekeskus koulussasi ryhmät syksyllä 2020

Syyslukukausi alkaa 31.8.20 ja on 12 kertaa. Ryhmien päivät ja ajat saattavat muuttua, mutta ne pyritään pitää samoilla paikoilla kuin viime lukukaudella. Kysy lisää taidekeskus@kuvataidekeskus.fi.

Taidekeskus koulussasi koulut:

• Wäinö Aaltosen koulu

• Vähä-Heikkilän koulu

• Vasaramäen koulu

• Hannunniitun koulu

Lukukausimaksut kevät 2020

Lukukausimaksu on 190 € ja sisältää 90 min opetuksen / kerta, sekä materiaalit. Oppilaspaikan vahvistatte maksamalla lukukausimaksun ilmoittaudu sivun kautta.

Oppilaat otetaan maksamisjärjestyksessä. Minimioppilasmäärä kurssin toteutumiselle on 10 oppilasta. Lukukauden alettua kannattaa tiedustella peruutuspaikkoja. Toimintaan voi ilmoittautua myös kesken lukukauden, tällöin hyvitämme lukukausimaksusta jo pidetyt oppitunnit. Tutustumiskäynti 20 € / kerta.

Uuden lukukauden alkaessa vanhat oppilaat voivat jatkaa normaalisti vanhoissa ryhmissä. Tästä tulee kuitenkin tehdä ilmoitus toimistoon tai opettajalle.

Haluatko tiedustella peruutuspaikkoja, tutustumiskäyntiä tai tilata opintoja kouluusi, ota yhteyttä: taidekeskus@kuvataidekeskus.fi

Tiistai:

klo 14.15-15.45

Wäinö Aaltosen koulu / Kuvaamataitoluokka

klo 14.15-15.45

Vasaramäen koulu / kuvataideluokka

Keskiviikko:

klo 14.00-15.30

Vähä-Heikkilän koulu

Rakennus C / kuvataideluokka

Torstai:

klo 14.15-15.45

Hannunniitun koulu / D02-luokka

Taidekeskus koulussasi syksy 2020

ma

ti

ke

to

14.15-15.45

Hannunniitun koulu

D02-luokka

14.15-15.45

Wäinö Aaltosen koulu

Kuvaamataitoluokka

14.00-15.30

Vähä-Heikkilän koulu

Rakennus C

kuvataideluokka

14.15-15.45

Vasaramäen koulu

kuvataideluokka

Erityistukea vaativat oppilaat

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli lapsesi kaipaa erityistä tukea oppitunnin aikana. Voimme ottaa erityislapsia vain oman tukihenkilön seurassa sekä opettajan kanssa käydyn keskustelun ja harkinnan jälkeen.

Peruutusehdot

Myöhempään kuin viikkoa ennen kurssin alkua tapahtuneista peruutuksista emme palauta kurssimaksua, paitsi jos todistettavasti kyse on sairastapauksesta tai muusta painavasta syystä. Peruutusilmoitus tehdään toimistoon sähköpostitse: taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi mahdollisimman aikaisin. 

Poissaoloista ilmoitetaan ensisijaisesti sähköpostitse: taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi. Poissaolot on mahdollista korvata muissa ryhmissä, joista sovitaan erikseen kuvataidekeskuksen kanssa. Kesken lukukauden lopettavalta oppilaalta laskutetaan lukukausimaksu täysimääräisenä. 

Takaisin ylös

 
 
 
 
 

Turun

kuvaTAIDEKESKUS

iloa, intohimoa ja inspiraatiota kuvataiteeseen

Hakapellonkatu 15

20540 Turku


info(at)kuvataidekeskus.fi

  • Kuvataidekeskus Manilla Fb
  • Instagram - Black Circle

3021487-8

Tietosuoja

Käytämme evästeitä

@grafdesign.fi