Taidekeskus koulussasi

Haluaisitko harrastaa kuvataidetta omassa tutussa koulussasi? Manillan kuvataidekeskus järjestää yhdessä Turun kaupungin kanssa taiteellista harrastustoimintaa monissa Turun alueen alakouluissa 1.-6.-luokkalaisille. Ryhmissä tutustutaan taiteeseen piirtäen, maalaten ja muotoillen viikottain koulupäivän jälkeen. Tervetuloa mukaan harrastamaan taidetta! 

Kevätlukukausi 2018

*) Turun kaupungin kärkihanke. Kokeilu alkaa Paattisilla pe 6.10. ja Jäkärlässä 17.10. Kerhokertoja syyslukukaudella Paattisilla kymmenen, Jäkärlässä yhdeksän ja kevätkaudella Paattisilla kymmenen, Jäkärlässä yksitoista kappaletta.

Syyslukukausi 2018

Syyslukukausi alkaa 6.9.2018.

Ei opetusta syyslomalla 19.-22.10.2018

_________________________________________________________________________________________

Ennakkoilmoittautumiset syyslukukaudelle 2018 ovat alkaneet!

Syksyn lukujärjestys kuvataidekerhoista varmentuu lähempänä kevättä, kun koulut ovat julkaisseet lukujärjestyksensä. Lukujärjestystykset tiedettyämme sovitetaan Taidekeskus koulussasi -kuvataidekerhot sopivaan päivään ja aikaan. Ilmoittaudu mukaan sivun alapuolella löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta. Vanhat oppilaat voivat ilmoittautua mukaan syksyn ryhmiin myös maksamalla suoraan syyslukukauden maksun ja lähettämällä tästä oppilaan nimellä varustetun kuvan tai kuvakaappauksen osoitteeseen taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi. Huomioittehan kuitenkin sivun alapuolelta löytyvät peruutusehdot.

Lukukausimaksu 180€ (90min/kerta sisältäen opetuksen ja materiaalit)

Toimintaan voi ilmoittautua myös kesken lukukauden, tällöin hyvitämme lukukausimaksusta 10 €/menetetty opetuskerta.

Kuvataidekoulun laskutustiedot:
Varsinais-Suomen kuvataidekeskus
Liedon Säästöpankki FI14 4309 0010 4582 30
Viestikenttään tunnus: TKK/kausi/ryhmä/oppilaan nimi

_________________________________________________________________________________________

Kevätlukukauden 2018 ryhmät (ryhmissä tilaa ellei toisin mainita)

Haarlan koulu

Hannunniitun koulu 

Topeliuksen koulu

Vasaramäen koulu 

Vähä-Heikkilän koulu

Wäinö Aaltosen koulu 

(Uusia ryhmiä järjestetään kysynnän mukaan. Lue alta lisää)

_____________________________________________________________________________________________________________

Oppilastöitä

Ilmoittautuminen

HUOM! Sähköpostiosoite on pakollinen tieto, koulun ja oppilaiden välinen yhteydenpito toimii pääasiassa sähköpostitse. Lue peruutusehdot alta.


Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistus ja laskutustiedot sähköpostilla mahdollisimman pian. Varattu paikka otetaan vastaan maksamalla lukukausimaksu. Tarkistathan myös roskapostikansion. Mikäli postia ei kuulu, ota yhteyttä toimistoon: taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi

Lukukausimaksu tulee maksaa ennen kurssin alkua. Kolme päivää (72h) tai alle ennen kurssin alkua tapahtuneista peruutuksista emme palauta kurssimaksua, paitsi jos todistettavasti kyse on sairastapauksesta tai muusta painavasta syystä. Tämä käytäntö viimetingassa tulleiden peruutusten vuoksi. Peruutusilmoitus tehdään toimistoon sähköpostitse: taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi mahdollisimman aikaisin. 

Maksettuanne lukukausimaksun, lähettäkää kuitti kurssin maksusta sähköpostitse taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi

_________________________________________________________________________________________

Aloitamme myös uusia kuvataidekerhoja kysynnän mukaan. Minimioppilasmäärä kerhon jatkumiselle/ toteutumiselle on 8 oppilasta. 

Oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Pääsykokeita ei ole eikä aiempaa harrastustaustaa edellytetä. Lukukauden alettuakin kannattaa tiedustella täydennys- tai peruutuspaikkoja.

Ilmoittautuminen on sitova koko lukukaudeksi (syksy/kevät). 

Tutustumiskerroista veloitetaan 20€ / kerta. Tutustumiskerroista on ilmoitettava etukäteen taidekeskus(at)kuvataidekeskus.fi

Poissaolot ja keskeyttäminen

Poissaoloista ilmoitetaan ensisijaisesti ohjaajalle, toissijaisesti toimistoon. Poissaolot on mahdollista korvata muissa ryhmissä, joista sovitaan erikseen kuvataidekeskuksen kanssa. Kesken lukukauden lopettavalta oppilaalta laskutetaan lukukausimaksu täysimääräisenä. Erityisestä syystä annettavasta alennuksesta lukukausimaksuun sovitaan erikseen.