Manillan Leirit

Kuvataidekeskus järjestää vuosittain päiväleirejä 7-12-vuotiaille Manillan idyllisessä pihapiirissä koulujen loma-aikoina. Leireillä tutustutaan kuvataiteeseen muun muassa maalaten, piirtäen ja muotoillen ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Työskentely on monipuolista eri materiaalein ja tekniikoin päivittäin vaihtuvin teemoin. Leikkien ja taiteen tekemisen lisäksi retkeillään ja puuhaillaan erilaisten kädentaitojen parissa.

Vuoden 2019 leirit

Manillan Kuvataidekeskuksen Kesäleirit

Tämän vuoden perinteiset kesäleirit, n. 7-12-vuotiaille lapsille järjestetään kesäkuun ensimmäisillä viikoilla, opetusta klo 10-16. Halutessasi voit tuoda lapsesi Manillaan jo klo 7.30 alkaen leikkimään. Leireillä tutustutaan kuvataiteeseen muun muassa maalaten, piirtäen ja muotoillen ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Mikä olisi sen parempi tapa viettää kesälomaa, kuin taiteillen Manillan idyllisessä ympäristössä? Tervetuloa mukaan kesän ikimuistoisimmalle leirille!

Leiri 1: 3.-7.6.
Leiri 2: 10.-14.6.

Leiri 3: 17. - 20.6.

Leiri 4: 5. - 9.8.


Hinta: koko leiriviikko 280€ tai 56€/päivä, +lisämaksu 30€ mikäli tuot lapsesi Manillaan jo klo 7.30.

Leiri 3: 224€ .

Hintaan sisältyvät opetus, materiaalit ja lounas oppilaille. Huom! Kuvataidekeskus ei ole vakuuttanut oppilaita leirin ajaksi

Ilmoittautuminen

HUOM! Sähköpostiosoite on pakollinen tieto, koulun ja oppilaiden välinen yhteydenpito toimii pääasiassa sähköpostitse.


Ilmoittautumisesta lähetetään vahvistus ja laskutustiedot sähköpostilla mahdollisimman pian. Mikäli postia ei kuulu, ota ystävällisesti yhteyttä toimistoon: manilla(at)kuvataidekeskus.fi. 

Leireille osallistuminen ei edellytä aiempaa harrastustaustaa. Leirien alettuakin kannattaa tiedustella täydennys- ja peruutuspaikkoja. 

Varattu oppilaspaikka on mahdollista peruuttaa ennen kunkin leirin alkua, muussa tapauksessa laskutus koko leiristä.